Commerciële teksten

 

Commerciële teksten


Maak duidelijk dat jouw bedrijf de beste optie is


Met een goede commerciële tekst trek je potentiële klanten over de streep. Je vertelt ze op een overtuigende en heldere manier wat de toegevoegde waarde van jouw product of dienst is. Hoe jij ze helpt. En waarom jij de beste optie bent. Zodat het eigenlijk logisch is dat ze voor jouw bedrijf kiezen.


Commerciële teksten die de aandacht trekken en vasthouden


Om dat te realiseren, zorgen we dat jouw boodschap echt opvalt in de dagelijkse stortvloed aan informatie. Met teksten die de aandacht trekken én vasthouden. Creatief. Prikkelend. Boeiend. Teksten die mensen het gevoel geven dat jij ze begrijpt. En dat jij ze als beste kan helpen.Image
 • Websites
  Heldere teksten die de aandacht trekken én vasthouden. Uiterst compact of juist SEO: zodat je hoger scoort in de zoekmachineresultaten.
 • Blogs
  Door jouw kennis te delen, toon je je expertise en vergroot je de betrokkenheid van je klanten. Bovendien vergroot je je zichtbaarheid.
 • Brochures en magazines
  88% van de mensen geeft de voorkeur aan geprinte media. Ze besteden er meer tijd aan, bewaren ze langer én delen ze vaak met meer mensen.
 • Nieuwsbrieven
  De manier om op het netvlies van je (potentiële) klanten te blijven. Zo weet je zeker dat jouw bedrijfsnaam in hun hoofd zit als het erop aankomt.
 • Artikelen
  De manier om je bedrijf en vakkennis te laten zien en focus te leggen. Of de ervaringen te delen die klanten met jou hebben.
 • Diverse teksten
  Campagnes , posters, advertenties, jubileumacties, voice - overs , persberichten ... ze zijn al lemaal gebaat bij een compact en helder verhaal.
Jouw doelen en klanten centraal

In commerciële teksten staan de vraag en behoefte van jouw klanten centraal. Net als jouw doelen. We onderschrijven problemen en nemen onzekerheden weg. We dragen argumenten aan en bieden een blik op de toekomst. Op de oplossing die jouw bedrijf biedt. Een oplossing die mensen verder helpt. Zo overtuig je en zet je aan tot de volgende stap: contact opnemen.