Bedrijfsboeken

 

Bedrijfsboek


Je bedrijf professioneel en onderscheidend profileren

Een bedrijfsboek. Voor een jubileum. Een afscheid of overname. De sluiting van een bedrijfslocatie. Wat de aanleiding ook is, met een boek heb je een uniek en blijvend cadeau in handen. Een perfecte manier om mensen een goed gevoel te geven over jouw bedrijf en je professioneel te onderscheiden.


Mooie verhalen delen

Veel bedrijven kennen een lange geschiedenis. En dus valt er een schat aan verhalen te vertellen. Over hoe je bedrijf ooit is gestart. Hoe het uitgroeide tot de organisatie die het nu is. Verhalen over de ontwikkelingen. Over veranderingen in werkprocessen en techniek. Verhalen van en over de mensen die dit mogelijk maakten.


Bedrijfsboek als relatiegeschenk

Door je bedrijfsgeschiedenis, persoonlijke verhalen en anekdotes te bundelen en te combineren met veel foto’s, creëer je een uniek bedrijfsboek. Een professioneel vormgegeven boek, waarin je heerlijk kunt bladeren en dat een compleet en gevarieerd beeld geeft van je organisatie. Een boek dat werknemers trots aan anderen laten zien. En dat relaties het gevoel geeft dat ze je bedrijf écht kennen. Het ideale cadeau dus: voor medewerkers én relaties.Image
 

Een bedrijfsboek maken


Heb je interesse in een bedrijfsboek, maar wil je eerst weten hoe dat in z’n werk gaat? En hoeveel dat kost?


Lees verder