Copywriter Breda

 
Copywriter Breda

Copywriter Breda schrijft teksten die jouw bedrijf onderscheidend neerzetten. Teksten die mensen aanspreken en overtuigen van jouw aanpak en toegevoegde waarde. Krachtig en glashelder. Zodat er eigenlijk nog maar één optie is: contact met je opnemen.

Aandacht trekken en vasthouden

Mensen komen tegenwoordig om in de informatie. Het is dus wel een dingetje om te zorgen dat jouw boodschap eruit knalt. Zodat mensen jouw verhaal echt lezen. Dat is niet alleen een kwestie van aandacht trekken, maar ook van aandacht vasthouden. En dat is precies waarmee ik je kan helpen.

Image

Image

Teksten die jouw DNA uitademen

Voordat ik begin met schrijven, mag je me haarfijn uitleggen wat je precies doen. Een documentje opsturen of verwijzen naar de website voldoet niet. Ik wil graag dat je het in je eigen bewoordingen vertelt. Dan volgt er namelijk vaak een heel ander – veel sprankelender – verhaal. Een verhaal dat jullie DNA uitademt. Dat gaat over enthousiasme. Over drijfveren. Doelen. Jouw stip aan de horizon. En dat maakt nou net dat klanten warmlopen voor jouw bedrijf en aanpak.

Advies – ook ongevraagd

Natuurlijk brengen we ook in kaart wie jouw klanten zijn. Waar zij tegenaan lopen. Wat zij zoeken. En wat zij hopen te vinden. Als alles op een rijtje staat, zetten we de volgende stap. Want vaak hebben we dit gesprek, omdat je een gerichte vraag heb. Je wilt een nieuwe website. Een campagne. Een blog. Die vraag houd ik graag even tegen het licht. Want is dit wel het juiste middel om jouw doel te bereiken? Meestal heb je dat zelf prima ingeschat, maar het kan nooit kwaad kritisch te blijven. Dus als ik kansen zie om je communicatie te verbeteren, krijg je soms ook ongevraagd advies. Het is maar dat je weet…

Commerciële teksten

Aansluitend ga ik aan de slag en schrijf ik commerciële teksten. Altijd met jouw doelen, jouw boodschap, jouw doelgroepen en hun behoeften in m’n achterhoofd. Teksten die duidelijk maken waar jij voor staat. Eigen. Passend. En raak. Zodat jouw teksten bijdragen aan jouw doelen en resultaat.

Kijk welke teksten ik voor jou kan schrijven


Image
 
Copywriter Breda – of toch maar een tekstschrijver?

Tekstschrijver of copywriter? Wat is het verschil? Is er eigenlijk wel verschil? Als je het echt wilt weten, lees dan mijn blog [link blog Copywriter of tekstschrijver?] maar. Hoe dan ook: ik zit in een mooi kantoor in Breda. Mocht je een keer willen sparren over de mogelijkheden om jouw bedrijf stevig en onderscheidend neer te zetten, neem dan zeker even contact met me op.

Ik wil meer weten