Freelance tekstschrijver

 
Freelance tekstschrijver

Als freelance tekstschrijver help ik je graag om de toegevoegde waarde van jouw bedrijf helder en overtuigend te verwoorden. Of het nu gaat om de teksten voor je website , mailingen, blogs of andere communicatie-uitingen : ik zorg voor een krachtig verhaal dat mensen overtuigt. En daar hoef jij zelf maar heel weinig voor te doen.


Image

Image
Jouw bedrijf stevig op de kaart

Als bedrijf heb je wel andere dingen aan je hoofd dan teksten schrijven. En zelfs al zou je er de tijd voor hebben, dan nog is het een behoorlijke kluif. Zeker als je ook nog wil dat die teksten je wat opleveren. Door een freelance tekstschrijver in te huren, geef je die zorg uit handen. En weet je zeker dat jouw bedrijf straks stevig op de kaart staat.

Aanpak freelance tekstschrijver

Natuurlijk is het belangrijk dat we elkaar eerst spreken. Zodat duidelijk is wat jullie precies doen. Wat jullie meerwaarde is en bedrijfsdoel. Wat jullie willen bereiken met de communicatie. Daarnaast brengen we in beeld wie jullie doelgroepen zijn en waar zij behoefte aan hebben? Welke boodschap wil jij ze vertellen? En: hoe gaan we dat vertellen? Jullie bedrijfscultuur is daarbij van groot belang. Hoe gaan jullie met elkaar en met jullie klanten om? Dat bepaalt de tone of voice van een tekst. Want die moet natuurlijk wel bij jullie bedrijf passen.
Teksten zonder omkijken

Hebben we dit allemaal besproken? Dan ga ik lekker aan de slag: schrijven. Daar hoef jij verder helemaal niet over na te denken. Mocht het nodig zijn, dan hang ik vanzelf aan de bel. Dat kan wel ’s gebeuren als het over echt lastige materie gaat. Maar over het algemeen krijg je gewoon op de afgesproken tijd een concepttekst aangeleverd. Daar mag jij vanzelfsprekend feedback op geven, die ik dan weer verwerk. Klaar! Zo gemakkelijk kan het zijn.

Totaal communicatiepakket

Tekst is meestal een onderdeel van je communicatie-uiting. Logisch dus dat ik vaak samenwerk met vormgevers, fotografen en webbouwers. Heb jij al goede ervaringen met een partij? Dan pakken wij het samen op. Heb je geen idee wie je moet vragen? Dan breng ik je graag in contact met één van de diverse vakmensen met wie ik samenwerk. Samen leveren we je een professioneel totaalpakket. In mijn portfolio zie je met wie ik aan de verschillende opdrachten heb gewerkt.