Tekstschrijver Breda

 
Tekstschrijver Breda

Tekstschrijver Breda helpt bedrijven om hun kracht en toegevoegde waarde te benoemen. Dat is namelijk je Unique Selling Point: dé reden waarom klanten bij jullie komen. Pas als dat duidelijk is, schrijf ik een tekst die helemaal past bij wie jullie zijn. Een tekst die prikkelt en boeit, maar tegelijkertijd goed leesbaar en begrijpelijk is. Een tekst die (potentiële) klanten overtuigt om voor jouw bedrijf te kiezen. Het mooie is: daar hoef je zelf eigenlijk maar heel weinig voor te doen.

Image

Image
Doelen waarmaken

Met achttien jaar ervaring in marketing en communicatie, vind ik het vanzelfsprekend dat een tekst altijd onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Je schrijft immers niet om te schrijven, je schrijft omdat je resultaat wilt boeken. Omdat je doelen wilt waarmaken. Om die doelen helder te krijgen, gaan we eerst in gesprek. Daarbij bespreken we ook jullie strategie. Jullie boodschap. En de manier waarop jullie met elkaar en met jullie klanten omgaan. Is die formeel of juist informeel? Wie zijn die klanten eigenlijk? Waar hebben zij behoefte aan? En hoe bereik je ze?

Teksten die passen bij jouw bedrijf

Uiteraard vertel je me ook wat jullie precies doen. En hoe. Want natuurlijk kan ik op internet wel zien wat jullie core business is, maar als je het zelf uitlegt liggen de accenten vaak toch net anders. Soms voeren we dit hele gesprek over de telefoon, soms is het fijn even op locatie langs te komen. Om echt te zien wat jullie doen en de sfeer te proeven. Zodat we in de teksten exact de juiste toon aanslaan.
Tekstschrijver Breda – in de voormalige Koepel

Op basis van het gesprek en eventuele aanvullende informatie ga ik aan de slag. Gewoon: op m’n eigen kantoor in Breda, in één van de bijgebouwen van de voormalige Koepelgevangenis. Daar hoef jij niet meer naar om te kijken. Zo kun jij je gewoon focussen op je eigen werkzaamheden. Conform de planning lever ik je de concepttekst aan, die jij dan kritisch mag beoordelen. Heb je nog suggesties of aanpassingen? Dan voer ik die natuurlijk door. Na een laatste check ontvang jij vervolgens het definitieve verhaal. En ben je weer een stap dichter bij je einddoel. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Maak een afspraak in de Koepel.


Image
Tekstschrijver Breda met uitgebreid netwerk

Wil je het nog gemakkelijker? Dan schakel ik ook een vormgever, webbouwer of fotograaf in. Dan leveren we gewoon samen een prachtig eindproduct op, dat helemaal past bij jouw bedrijf. Een communicatiemiddel waarmee jij je professioneel en krachtig profileert.