Blogs Tekst²

Tekst2

Teksten met resultaat

Webteksten Studio Olivier

Studio Olivier is een grafisch ontwerp bureau dat bedrijven kleur geeft. Dat ze laat opvallen in de grijze massa. Studio Olivier gaat met de opdrachtgever om tafel zitten en bespreekt hun wensen en doelstellingen. Om ze vervolgens bij alle stappen van het ontwerptraject te betrekken. Tegelijkertijd hebben ze zelf stevig de touwtjes in handen. Door creativiteit te combineren met inhoud ontwikkelen ze een krachtig grafisch ontwerp met meerwaarde. Een ontwerp dat naadloos aansluit op de kernwaarden en bedrijfscultuur van een organisatie.

Voor het echte grafische werk

Studio Olivier is sterk in grotere en complexere vormgevingsklussen. In conceptontwikkeling en merkpositionering. En in huisstijlontwikkeling en identiteit- en interieurconcepten. In alle gevallen wordt de essentie van een bedrijf, product of dienst gevangen in een herkenbaar grafisch design.

Webteksten Studio Olivier

Voor de nieuwe website van deze grafische vormgever mocht ik alle teksten schrijven. Een mooie klus, waarbij we bewust instaken op vlot geschreven teksten, die duidelijk de strategische, professionele aanpak verwoorden en tegelijkertijd de persoonlijke benadering zichtbaar maken. De teksten zijn SEO geschreven, zodat ze goed vindbaar zijn in de verschillende zoekmachines op internet.