Blogs Tekst²

Tekst2

Teksten met resultaat

Boekje – 55plus werkt!

De interviews met oudere werknemers in de boekje maken wel heel duidelijk dat hier een schat aan kennis én levenslust schuilgaat. Toch krijgen oudere werkzoekenden bij sollicitatieprocedures vaak bij voorbaat al een stempel op hun voorhoofd gedrukt: te oud. Afgewezen. Stichting Werk 55plus Etten-Leur laat zien dat het ook anders kan.

Stichting Werk 55plus

In het boekje 55plus werkt! komen vijftien oudere werknemers aan het woord. Van timmerman tot burgemeester. Van voorloper bij begrafenissen tot docent. Wat een fijne, gedreven mensen! Stuk voor stuk hebben zij plezier in hun werk en een forse lading werk- en levenservaring. Ervaring die zorgt dat deze mensen van toegevoegde waarde zijn. Hun werkgevers zien én waarderen dat. We hopen met dit boekje een positieve bijdrage te leveren aan de beeldvorming rondom oudere werkzoekenden. Zodat werkgevers bij een volgende vacature wellicht ook ouderen als serieuze optie zien.
De vormgeving van dit boekje was in handen van Studio Olivier.

We willen dit boekje graag zo breed mogelijk verspreiden. Zie jij mogelijkheden? Of wil je het misschien zelf als pdf meesturen bij een sollicitatiebrief? Neem dan contact op met de Stichting Werk 55-plus Etten-Leur.

Geïnteresseerd?

Tips om zelf een helder verhaal te schrijven
Neem contact op